Fa'amanuiaga Taua o Fa'atauga Tagata mo Faleoloa Fa'atau

E ui lava o tagata faitau tekinolosi ua leva ona i ai, e le o faʻatau oloa uma e faʻaaogaina atoatoa.O le mea moni, o le toʻatele o tagata e ona latou e le o manatu i latou o se mea e manaʻomia - ma i le faia o lea mea, e mautinoa lava latou te taʻusalaina a latou faleoloa e le manuia nai lo le mea latou te mafaia.

O le mea moni, o le i ai o se tagata faʻatau e taua tele mo faʻatau oloa o soʻo se tele, ae sili ona taua mo pisinisi laiti e leai se aoga o le suʻeina o faʻamaumauga mai le tele o nofoaga pe a faia ni filifiliga taua.Pe a faʻaaogaina ma le atamai, e mafai e le tagata faʻatauvaʻa ona faʻatulagaina lau pisinisi i le tele o auala e ese mai i le tuʻuina atu o faʻamatalaga i luga o feoaiga.

I lalo, matou te vaʻavaʻai i faʻamanuiaga sili o tagata faitau fofo ma pe faʻapefea ona e faʻaogaina faʻamaumauga o feoaiga e ave ai lau pisinisi i le isi tulaga.

Laupapa laupapa

Kiliki i'i e su'e ai pe fa'apefea ona fesoasoani le faitau aofa'i o tagata e te malamalama ai i au fa'amaumauga o feoaiga ma le fa'aogaina e fai ai fa'ai'uga pisinisi e sili atu le manuia.

1. Tuuina atu le malamalama i amioga a tagata faatau
Afai e te manaʻo e malamalama atili e uiga i au tagata faʻatau e aunoa ma le teu faʻafaigaluegaina o le tele o taimi ma tupe, o le tagata faʻatau o le tali sili lea mo lau pisinisi.

Ose fa'afaitala fa'atatau tupe e tu'u i tafatafa o le faitoto'a o lau faleoloa o le a tu'uina atu ai ia te oe le tele o fa'amatalaga e uiga i le aofa'i o tagata fa'atau e savali i totonu o lau faleoloa i aso patino o le vaiaso ma po'o a ou taimi maualuga.

O le su'esu'eina o fa'amaumauga o feoaiga o vae e mafai ai ona e va'ava'ai i lau pisinisi mai se isi va'aiga—le tagata fa'atau.Mo se faʻataʻitaʻiga, atonu e te iloa o loʻo tumau pea le feoai o lau faleoloa i aso o le vaiaso ae faʻateleina i faaiuga o vaiaso, pe atonu e te iloa e sili atu au asiasi i le aoauli nai lo le aoauli.

Fa'aauupegaina i nei fa'amatalaga, e mafai ona e fa'atinoina suiga e mana'omia tele e pei o le fa'afaigaluegaina o tagata faigaluega fa'aopoopo po'o le fetu'una'i o itula faigaluega o lau faleoloa.

faleoloa-analytics-faleoloa

2. Fesoasoani ia te oe e fa'amalieina le fa'atulagaina o le aufaigaluega
I le tautalagia o lau aufaigaluega i totonu o faleoloa, o le tele o pule faʻatau oloa e iloa o le faʻatulagaina o tagata faigaluega e aofia ai se paleni lelei: E te le manaʻo e toʻaitiiti pe toʻatele tagata i luga o le fola i soʻo se taimi.Afai o lo'o e tauivi e fa'atonutonu au taimi fa'alevaiaso pe ta'i masina, ole fa'atauga fa'atau e na'o le fesoasoani lea e te mana'omia.

I le fa'aogaina o le fata faitoto'a e fua ai fefa'ataua'iga o faleoloa, e mafai ona e va'ai po'o afea ou itula ma aso sili ona pisi, ia mautinoa ia lava le aufaigaluega i faleoloa e fesoasoani i tagata fa'atau i na taimi.I le isi itu, e mafai ona e faʻaogaina faʻamaumauga o feoaiga e fuafua ai pe o afea e toʻaitiiti ai au asiasi i totonu o faleoloa, ona faʻatulagaina lea naʻo tagata faigaluega e manaʻomia ona i ai i lena taimi.

3. E mafai ai ona e fuaina fua faatatau o tagata e liliu mai
Afai e te manaʻo e fua le fua o le liua-poʻo le numera o tagata faʻatau e faia se faʻatau i totonu o tagata faʻatau uma o loʻo savali i totonu o lau faleoloa i se aso faʻapitoa-o se faʻatau tagata faʻatau o se mea taua mo lau pisinisi.A uma mea uma, afai e te le iloa pe toafia tagata e savavali i totonu o lau faleoloa, faʻafefea ona e iloa le pasene na faia se faʻatau?

O le tala fiafia e mafai ona e tuʻufaʻatasia se faʻailoga faitotoa ma au masini faʻatau (POS) e faʻaalia ai fua faatatau o tagata faʻatau i se faʻasologa faigofie ona faitau.Afai e maualalo lau numera o le liua, e mafai ona e faia ni laasaga e faʻaleleia ai lau pisinisi faʻatau, pe e ala i le taulaʻi atu i le filifilia o fefaʻatauaʻiga, tau, faʻatulagaina o faleoloa, poʻo le auaunaga a tagata faatau.

dor-dashboard-faaliliuina

4. Fesoasoani ia te oe i le fuaina ma le faaleleia o taumafaiga tau maketi
Pe e te filifili e fa'alauiloa au oloa po'o fa'atauga fa'atau e ala i fa'asalalauga i luga ole laiga, TV po'o leitio fa'asalalauga, pe lolomi fa'asalalauga i nusipepa ma mekasini, atonu e te mana'o e iloa po'o le a le lelei o au taumafaiga tau maketi.I le masani ai, e taulaʻi atu le au faʻatau oloa i fuainumera faʻatau e fua ai le aoga o a latou faʻasalalauga, ae faʻafetai i le faʻatupulaia o tagata o loʻo faitauina fofo, o faʻatauga e le toe naʻo le metric e fua ai le manuia o maketi.

E ala i le fa'asalalauina o fa'amatalaga fefa'ataua'iga o faleoloa ma au fa'atauga fa'atau, e mafai ona e maua se malamalamaga sili atu ile va'aiga a tagata fa'atau au fa'atauga tau maketi.E aumai e se na'i pu'e TV le tele o tagata i totonu o lau faleoloa, tusa lava pe latou te le fa'atau uma?O le i ai o se fa'atauga fa'atau o le a fesoasoani ia te oe e tali fesili fa'apenei ma le sa'o sili atu nai lo le va'ai na'o fuainumera fa'atau.

Tusa lava pe o oe o se tama'i fa'atau oloa e aunoa ma le tele o fa'asalalauga fa'asalalau, e mafai e se fa'ailoga faitoto'a ona fesoasoani ia te oe e fuaina le aoga o lau fa'aaliga fa'amalama, o le elemene sili lea i le maketi piliki-ma-mortar.Afai e te iloa o se sitaili faʻaaliga faʻapitoa e tosina mai ai le tele o tagata faʻatau, e mafai ona e faia le tele o mea e faʻalogo i lau au faʻalogo e faʻaauau pea ona fiafia i lau faleoloa.

5. Fa'atagaina oe e malamalama pe fa'afefea ona a'afia au pisinisi i fafo
E le na'o le aoga mo le fuafuaina o numera o tagata asiasi mai lea aso i lea aso;e mafai foi ona avea ma meafaigaluega autu mo le malamalama i faiga tetele e aafia ai lau pisinisi.O le umi e te fa'aputuina fa'amaumauga o fefa'ataua'iga, o le lelei fo'i lea e mafai ona e va'ai po'o fea mea e a'afia ai lau pisinisi i tua atu o lau pule.

Fai mai e te maua se vaiaso o le leaga o le tau ma e te iloa ai e toʻaitiiti tagata e asiasi i lau faleoloa i na aso e fitu-e mafai ona e filifili e faia se faʻatauga i luga ole laiga e faʻaalu ai au tupe leiloa.Pe, afai e te iloa o se mea faʻapitoa i lou taulaga e aumaia ai le tele o tagata faʻatau i lau faleoloa i lea tausaga ma lea tausaga, e mafai ona e faʻateleina au taumafaiga faʻasalalauga i luma atu o le mea na tupu e faʻateleina au tupe mama i lena faʻamalama puupuu o le taimi.

6. Tuuina atu ia te oe le avanoa e fuafua mamao ai
Ina ia fausia i luga o le vaega o loʻo i luga, o se faʻatau oloa e mafai ona avea ma meafaigaluega faʻapitoa mo le fuafuaina i luma i lau pisinisi faʻatau.Afai e te iloa pe o afea ou itula pito i luga, aso, ma e oʻo lava i vaiaso, e mafai ona e sauniuni mamao e faʻamautinoa o na taimi e leai se faʻalavelave e mafai ai mo oe ma au tagata faʻatau.

Fa'apea e iai sau faleoloa e pisi tele i aso malolo i tausaga ta'itasi.E ala i le iloiloina o faʻamaumauga o feoaiga, e mafai ona e maua se lagona o le taimi e amata ai e tagata faʻatau a latou faʻatauga o aso malolo-afai o lau faleoloa e amata ona toso mai nisi tagata asiasi i le faaiuga o Novema, o lona uiga e tatau ona e faʻateleina au suʻesuʻega, tagata faigaluega, ma taumafaiga tau maketi i se taimi vave. nai lo lena ina ia mautinoa o loʻo e faʻapipiʻi lelei ma lelei le aufaigaluega aʻo leʻi oʻo i le aso malolo.

7. Fa'atagaina oe e iloilo ma fa'atusatusa fa'atinoga i le tele o faleoloa
Afai e te faʻatautaia se atinaʻe e sili atu ma le tasi le nofoaga, o le faʻailoga o feoaiga e sili atu le taua i lou manuia nai lo le mea na e mafaufau i ai.A'o fa'afaigaluegaina e le au fa'atau oloa e na'o le tasi le faleoloa ni tagata e faitau fofo e fa'ateleina ai le manuia o se faleoloa e tasi, oi latou e fa'atautaia le tele o faleoloa e maua le avanoa e fa'atusatusa ai fa'amaumauga o ta'avale vae mai le tele o nofoaga e fuafua ai vaega o le fa'aleleia atili i se saoasaoa sili atu.

fa'ailoga-fa'atinoga-fa'atau-fa'atau

Dashboard - Fua Fa'aliliuga

Faatasi ai ma faʻatau a tagata ua tuʻufaʻatasia i lau POS system i le tele o nofoaga, e mafai ona e mauaina faʻamatalaga taua e pei o fefaʻatauaiga o faleoloa, fua faatatau o suiga, tau tau fefaʻatauaiga, ma le aofaʻi o faʻatau.I le fa'atusatusaina o nei fa'amaumauga, e faigofie ai ona e va'ai po'o fea faleoloa o lo'o lelei le fa'atinoga ma o lo'o i lalo o le fa'atinoga-ona mafai lea ona e taumafai e fa'atino vaega sili atu ona manuia o au faleoloa o lo'o lelei fa'atinoga i isi au nofoaga.

8. Fa'ailoa au filifiliga fa'alautele pisinisi
Fa'apea ua i ai sau fa'atau oloa se tasi pe sili atu, ma o lo'o e va'ava'ai e fa'alautele i nofoaga fou.O iinei, o faʻamaumauga o feoaiga o vae e mafai ona toe fesoasoani ia te oe e fai le filifiliga saʻo mo lau pisinisi.

E ala i le suʻesuʻeina o feʻaveaʻi vae ma faʻamatalaga o le liua o tagata mai au faleoloa o loʻo i ai nei, e mafai ona e seti faʻailoga mo pisinisi i le lumanaʻi ma fua pe o avanoa fou e te mauaina e fetaui lelei mo oe.

Mo se fa'ata'ita'iga, e mafai ona e fa'atusatusa fa'amaumauga o femalagaiga i auala mai nofoaga fou e ono mafai ona e va'ai pe latou te tu'uina atu ia te oe le tutusa o feoaiga o vae ma isi au faleoloa.O lona uiga o le eseesega i le va o le tatalaina o lou nofoaga fou i se faleoloa fa'atauva'a ma le ogatotonu o le taulaga-o se filifiliga e mautinoa o le a iai se aafiaga umi i le pito i lalo o lau kamupani.


Taimi meli: Ian-28-2023